Informatie lidmaatschap - Victoria '03

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie lidmaatschap

Informatie over het lidmaatschap bij Victoria'03

Leuk dat je interessen hebt om te gaan voetballen.
Voor je definitef inschrijft is het goed om je te realisren dat voetbal een teamsport is. 
Je team verwacht dan ook dat je er iedere week bent!
Ook is het voor ouder belangrijk om te weten dat ook van hen iets wordt verwacht.  Onze trainers en leiders zijn vrijwilligers en kunnen niet alles alleen. Dus ouders zullen oa hun kinderen moeten brengen naar (uit) wedstrijden en indien nodig helpen met vlaggen, fluiten, opruimen van het veldje en de kleedkamer na de wedstrijd.
Verder zijn er ook nog allerhande vrijwilligerstaken waar de club nog handjes bij nodig heeft! Wil je iets extra doen neem dan contact met ons op.

Inschrijven 
Inschrijven kan via het online inschrijfformulier. Lees hieronder wel alle informatie goed door!
Na inschrijving word je toegevoegd aan de ledenlijst en ingedeeld bij een team (als teams vol zijn en er geen leden ingedeeld kunnen worden, wordt je op een wachtlijst geplaatst.
Zodra er dan weer plaats is krijg je uiteraard bericht over het team waar je ingedeeld wordt) en vervolgens wordt de contributie geïnd.

Leeftijdsinformatie is hier te vinden.

Nieuwe inschrijvingen bij de jeugd worden door de technisch jeugdcoordinatoren in een team geplaatst. Zij zijn de enige die kunnen bepalen in welk team een speler komt.
Bij de senioren hebben wij vooral vriendenteams, bij deze teams kunnen wij niet zomaar spelers indelen, dat gaat enkel als het betreffende team daar zelf toestemming voor geeft.
Bij de selectie teams 1 en 2 is zelf inschrijven niet mogelijk, hiervoor kan je alleen worden geselecteerd door de trainers.

Uitschrijven kan alleen per einde seizoen, je bent altijd voor een heel seizoen lid.
Contributie is daarom altijd voor een heel seizoen verschuldigd.
Uitschrijven dient schriftelijk te gebeuren bij de ledenadministratie. Alleen doorgeven aan een trainer is niet voldoende.
Dit kan via dit formulier
 
Overschrijven:
Stap 1: Uitschrijven bij je huidige vereniging en zorgen dat je al je spullen hebt ingeleverd en de contributie is voldaan (voor 15 juni).
Stap 2: Inschrijven bij je nieuwe club, de nieuwe club regelt de overschrijving.

Contributie
 
De contributie bestaat uit verschillende onderdelen en deze zijn voor ieder lid verplicht om te betalen voor het hele seizoen.
A Lidmaatschap
B Tenuehuur
De tenuehuur is voor het wedstrijdshirt en broekje. Sokken krijgt een lid eenmalig nadat het inschrijfgeld is voldaan. Daarna moet je je sokken zelf kopen, een paar sokken kost €12,50
C Vrijwilligersbijdrage
In de ALV van 2018-2019 is besloten dat ieder lid per jaar 20 euro vrijwilligers bijdrage betaald.  Hiervan kunnen mensen betaald worden voor taken die leden niet vrijwillig willen doen. Bijvoorbeeld het schoonmaken van de kleedkamers en kantine.
Ieder lid dat minimaal 4 uur per jaar aan vrijwilligers werk doet krijgt dit aan het eind van het seizoen terug. Deze taken kunnen zijn: schoonmaak, veldonderhoud, trainer/leider, een vaste vlagger zijn voor een heel seizoen, vaste scheidsrechter bij jeugdwedstrijden.

  per jaar tenuehuur vrijwilligersbijdrage totaal
Senioren 165,- 14,- 20,- 199,-
JO14 t/m JO19 135,- 14,- 20,- 169,-
JO13 en JO12 125,- 14,- 20,- 159,-
JO6 tm JO11 113,- 14,- 20,- 147,-

D: Inschrijfgeld 
Bij iedere nieuwe inschrijving betaal je €12,50 inschrijfgeld, te voldoen bij 1ste contributie. 

Het inschrijfgeld is voor de kosten van inschrijven bij de KNVB en je krijgt hiervoor 1x een paar sokken voor de wedstrijden.

Betaling:

Er zijn 2 mogelijkheden om de contributie te betalen:

1. In 4 termijnen middels automatische incasso, bij de eerste termijn zit ook de verijwilligersbijdrage en het eventuele inschrijfgeld
De contributieruns staan normaal gepland voor september – november – februari – april.
2. In 1 termijn per factuur,  u ontvangt dan een factuur aan de start van het seizoen. Deze moet uiterlijk 31 oktober volledig zijn betaald. 

Boetes:

Kaarten en andere boetes opgelegd door de KNVB worden doorberekend en geint met de contributie of u onvangt hier een aparte factuur voor indien u per factuur betaald.

Contributie dient op tijd te worden voldaan, bij niet betalen kan het lidmaatschap worden opgeschort.

 
Klik hier voor het contributie en boete reglement
 
 
Bestuur Victoria'03
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!